Herre Nike Mercurial Vapor XI SG-PRO i Sort, Rød, Orange online Sko

  • Model: IRQJvrtV
  • 676 Antal på lager

Vælg venligst:

DKK1437  DKK417
Spar: 71% off

Qty:
Imagenes (clic sobre la imagen):
Herre Nike Mercurial Vapor XI SG-PRO i Sort, Rød, Orange online Sko
Herre Nike Mercurial Vapor XI SG-PRO i Sort, Rød, Orange online Sko
Herre Nike Mercurial Vapor XI SG-PRO i Sort, Rød, Orange online Sko
Herre Nike Mercurial Vapor XI SG-PRO i Sort, Rød, Orange online Sko

Product Description:

Nike Mercurial Vapor XI SG-PROMercurial Vapor XI fra Nike – en af markedets bedste og mest populære speedstøvler. Første version blev lanceret tilbage i 1998, siden da har Nike optimeret og udviklet på den ikoniske Mercurial-kollektion, der i dag benyttes af stjerner som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic og Eden Hazard. Vapor-udgaven er perfekt til dig der foretrækker Mercurial-kollektionen uden Dynamic Fit Collar-ankelkraven og med den syntetiske Teijin-overdel.

Denne gang er Nike gået videnskabeligt til værks, hvilket har resulteret i den mest avancerede Nike støvle til dato. de har skabt en støvle, der er designet til at udnytte den maksimale fart i den enkelte spiller. På den nye Mercurial Vapor XI har Nike fortaget nogle væsentlige ændringer sammenlignet med den forrige udgave – samtidigt med at Nike har bevaret og optimeret mange af de bærende teknologier.

Overdelen er baseret på Nikes Teijin-materiale, som består af et tyndt lag syntetisk mikrofiber og har været anvendt i Mercurial-kollektionen siden nogle af de tidligste udgaver i serien. Materialet er nemlig både ekstremt let og fleksibelt, hvilket gør overdelen meget komfortabel og giver det tætte touch på bolden som Mercurial-serien er blevet kendt for.
Som noget nyt har Nike integreret en række riller i selve overdelen, hvilket giver et bedre og mere præcist touch på bolden.

Overfladen er desuden belagt med Nikes All Conditions Control-teknologi, som giver en fremragende greb på bolden uanset vejrforhold.

Derudover har Mercurial Vapor XI fået ny ydersål, der er omkring 40% lettere end den forrige. Dette skyldes at ydersålen nu er produceret i et ultralet nylon-materiale og kun består af ét enkelt lag.
Som et resultat af deres research i forbindelse med Mercurial Vapor, har Nike skabt en anatomisk ydersål, der er formet efter foden og derfor har en kurvet form. Dette er med til at give en bedre og mere naturlig komfort. Der er desuden en split-toe funktion i sålen omkring forfoden, hvor sålen er mere fleksibel.

Til Mercurial Vapor har Nike også udviklet et helt nyt knopsystem, der er skabt til at kunne give en høj acceleration og til at kunne afvikle hurtige retningsskift. Efter en omfattende analyse og produktudvikling er Nike kommet frem til dette knopsystem, hvor knopperne har fået en ny form og en ny konstruktion i forhold til den tidligere udgave. Mercurial-kollektionen har været kendetegnet ved et knopsystem med et stærkt greb i græsset og en høj fart – den nye Mercurial Vapor er ingen undtagelse.

SG-PRO knopsystem = til brug på våde og bløde græsbanerRelaterede produkter


 

Shipping & Privacy

Pyment option

Copyright © 2020 www.locviral.com.All Rights Reserved.RSS produkt Feed :: Herre Nike Mercurial Vapor XI SG-PRO i Sort, Rød, Orange online Sko